Mit første møde med yogaen var for mange år siden i det lokale fitnesscenter. I begyndelsen var jeg betaget af alle de mærkelige ting, den afslappede, skaldede fyr foran klassen talte om, men efter en times tid kunne jeg mærke dele af min krop, som jeg ikke var klar over eksisterede. Siden da har jeg oplevet mange livsbekræftende og udviklende øjeblikke på min yogamåtte. Og i dag er yoga for mig ikke kun en måde at bevæge sig på - men en måde at leve på.     

Min undervisning

På mine klasser er det vigtigt for mig at skabe et rum, hvor alle har mulighed for at praktisere yoga på en måde der tager hensyn til hvor de nu engang måte være både fysisk men også ellers. Mine elever får mulighed for at modificere stillingerne eller deres intention med deres praksis, så det passer til lige netop deres behov.

Jeg elsker at blande tingene lidt sammen og udvikle stillingerne, og mine klasser har det med at være præget af de bevægelsesformer, der inspirerer mig for tiden. Elementer fra ballet, break dance og kampsport dukker af og til op på mine klasser, og giver eleverne nye værktøjer til at forstå og arbejde med vægtfordeling og til at skabe balancen mellem styrke og blødhed. Min oplevelse er, at når man kombinerer nogle alternative bevægelsesformer med de klassiske yogastillinger, kan der opstå magi på en klasse.   

Profil

Nicolai har undervist i yoga siden 2010 og er en af stifterne af The Yoga Flat. Han er certificeret RYTT 500 og ud over at undervise hos the Yoga Flat finder du også Nicolai på skemaet i Hamsa Yoga Studio på Nørrebro. Nicolai har en Diplomuddannelse indenfor design og har desuden en BA i Sociologi samt snart en MSC indenfor Organitatorisk Innovation og Entrepeneaurskab. Vil du læse mere om Nicolai, kan du besøge hans hjemmeside boasyoga.com. Her deler han blandt andet musikken fra sin undervisining. 

The Yoga Flat, Nicolai

Kontakt

Skriv til Nicolai på nicolai@yogaflat.com. Du finder ham også på Instagram

Klasser med Nicolai på skemaet