Det er 10 år siden jeg første gang meldte mig til et yogahold i et lille fitnesscenter i Hamborg. Og jeg blev vildt overrasket over, hvor intenst og fysisk udfordrende, det var at lave yoga. Efter klassen mærkede jeg min krop på en helt ny energisk måde, og kimen til et dybt kærlighedsforhold blev lagt. Hvor end jeg befandt mig i verden efter det, fandt jeg altid et yoga studie, hvor jeg kunne indtage min måtte og fordybe mig i min praksis. Yoga er min medicin og min vej til balance.

Min undervisning

Det er samspillet mellem krop og sind, der fascinerer mig ved yoga. Min krop har så længe jeg kan huske været stærk - men knap så smidig. Derfor elsker jeg at bruge tid i stillingerne og gå dybt ind i strækkene. Det er her, du når dine fysiske og mentale grænser, og her i grænselandet at jeg oplever en mulighed for stor personlig og fysiske udvikling.

Vi har alle brug for at skabe eller vedligeholde styrke og mobilitet i kroppen, og jeg bliver ofte mødt med fordomme som "jeg er alt for stiv i kroppen - jeg kan da ikke lave yoga." Men alle kan lave yoga - vores fysiske og mentale grænser er bare forskellige.

Åndedrættet er et centralt element i min undervisning, og på mine klasser vil du ofte opleve, at jeg bruger åndedrættet til at åbne stillingerne op og bevæge bevidstheden derhen i kroppen, hvor noget har brug for plads og støtte.

Profil

Som underviser finder Sarah Emilie stor glæde i at dele hendes kærlighed til vejrtrækningens muligheder. Hun uddanner sig i øjeblikket som åndedrætsterapeut, og foruden at være medejer af The Yoga Flat, er hun uddannet Cand.soc i Politisk Kommunikation og Ledelse og arbejder med kommunikation i eget firma. Sarah Emilie har taget en 100 timers teacher training uddannelse med Hamsa Yoga Studio i Indien og har kurser bag sig i blandt andet yoga teknik, meditation og pranayama.    

Kontakt

Skriv til Sarah Emilie  på sarah@yogaflat.com

Sarah Emilies klasser på skemaet