Jeg faldt fuldstændig pladask for yoga, da jeg var til min første yogatime i 2010 i USA, og jeg vidste med det samme, at det var noget, jeg var nødt til at dykke dybere ned i. I mange år har jeg arbejdet under ret pressede forhold grundet skiftende arbejdstimer og meget lange dage, og jeg fandt hurtigt ud af, hvordan yogaen virkelig hjalp mig til at holde tungen lige i munden og bevare overblikket selv i mere stressede situationer.

Min Undervisning

Yogaen er blevet det "sted", hvor jeg henter min inspiration, styrke og ro i hverdagen, og det har været vigtigt for mig at finde en måde, hvorpå jeg kan dele min viden og kærlighed til yogaen med mine elever, så også de kan få glæden af de fantastiske ting yogaen kan tilføje til ens liv - ikke kun på yogamåtten.

For mig skal yoga være sjovt og udfordrende både fysisk og mentalt, og jeg vælger derfor at bygge mine klasser op ud fra netop det princip. Jeg har arbejdet en del med både de mere fysisk krævende vinyasa-klasser men også med de super restorative og terapeutiske klasser. Jeg kan godt kan lide at være kreativ i min undervisning, men jeg synes dog ofte at "less is more", og at der kan være et stort potentiale og mange smukke ting forbundet med en mere simpel praksis. 

Profil

Pernille har utallige yogauddannelser og -kurser bag sig fra både ind- og udland, og hun er derfor i stand til virkelig at sammensætte klasser med diverse fokusområder. Hun formår at skabe et rum med god mulighed for at skræddersy en paksis der passer den enkelte elevs behov.

Kontakt

 skriv til Pernile på pernillefristrup@gmail.com

Pernilles klasser på skemaet