Jeg er på mange måder et legebarn, der har svært ved at sidde stille i for lang tid af gangen. Jeg skal helst prøve lidt af det hele, og min bucket list er uendelig. Mit eventyrlystne sind har ledt mig på alverdens skøre og vidunderlige rejser rundt om i verden, og gjort, at jeg har kastet mig over alt fra dressurridning, teater, fodbold og klaverspil til backpacking, danseuddannelse, restauration og biavl i Sydfrankrig. Dans har været et omdrejningspunkt for mig i mange år - og med yogaen fik min fysiske praksis mere mental dybde og indhold.   

Min undervisning

Ting tager tid, og det er i min optik netop, når vi lærer at rette opmærksomheden på processen og asnkue tilværelsen i et tidsperspektiv, at selv de mindste finurligheder og nuancer i hverdagen pludselig opleves store og smukke, og får det hele til at virke meget mere trygt og meningsfuldt. Grundighed, kreativitet og lyst til leg er nogle af de elementer, der beriger min dagligdag og inspirerer min undervisning.

For mig handler livet om at udforske verden gennem krop, sanser og kreativitet og smage på tilværelsens kontraster. At være i stand til at reflektere og sætte perspektiv på tingene er i min optik udgangspunktet for at skabe nærvær – både til os selv, til andre og til verden omkring os. Målet med min undervisning er at skabe et rum, hvor det bliver muligt. 

Profil

Katrine studerer ernæring og sundhed og er en renhjertet foodie, der med en god portion perfektionisme hurtigt kommer til at fremstå irriterende overskudsagtig i et køkken. Hun har en danseuddannelse bag sig og har tidligere arbejdet som danser. Katrine har taget en 100 timers teacher training uddannelse med Hansa Yoga Studio i Indien. 

Kontakt

Du kan skrive til Katrine på katrineriemer@hotmail.com

Katrines klasser på skemaet