Kranio-sakral, afspænding & stress release med Rikke

 

I 2000 blev Rikke afspændingspædagog ved Skolen for Kropsterapi og Afspænding, og fra KST-Akademiet blev hun certificeret Kranio-Sakral Terapeut i 2006. Jævnligt bliver Rikke inspireret på ny, via kurser på Upledger Institut, Scandinavia.  Rikke har været fast tilknyttet behandler og ergonomisk vejleder i virksomheder, deriblandt NOA NOA, og fungerede som ekstern ergonomisk vejleder i virksomheder og i Københavns Kommune. Ni år i en helsekostforretning har givet mig en del erfaring med naturmedicin og kosttilskud.

I 2000 blev Rikke afspændingspædagog ved Skolen for Kropsterapi og Afspænding, og fra KST-Akademiet blev hun certificeret Kranio-Sakral Terapeut i 2006. Jævnligt bliver Rikke inspireret på ny, via kurser på Upledger Institut, Scandinavia.

Rikke har været fast tilknyttet behandler og ergonomisk vejleder i virksomheder, deriblandt NOA NOA, og fungerede som ekstern ergonomisk vejleder i virksomheder og i Københavns Kommune. Ni år i en helsekostforretning har givet mig en del erfaring med naturmedicin og kosttilskud.

Kranio-sakral-terapi

Med blide hænder lindres ubalancer og smerter forårsaget af fx hjernerystelse, migræne, discus prolaps, koncentrationsbesvær, nakke- og rygproblemer, traumer etc. Efter en behandling vil en ro brede sig i kroppen, og der kan blive længere imellem tankerne. 

Ved blide tryk på krop og hoved genvinder membranerne deres rette volumen, knogler finder på plads og en selvhelbredende proces begynder. Alene den tilstand du befinder dig i under behandlingen, har en afbalancerende effekt på immunforsvar, hormonsystem, kredsløb, og på symptomer som stress og angst.

Årsagen til at Kranio-Sakral Terapi har så bred en effekt på krop og sind er, at der arbejdes med vævet omkring hjernen og rygmarven. Ønsker du en mere uddybende forklaring, er du velkommen på www.ingoodhands.dk, hvor du også kan booke tid til behandling.

Du er også velkommen til at ringe til Rikke på 22500047 og blive klarere på, om behandlingen er noget for dig.

Pris: 600 kr. (60 min)

Afspænding

Den blide vej til opløsning af spændinger. Roen breder sig og tankerne stilner af. Behandlingen foregår i anerkendelse af, at din livssituation afspejler sig i muskulaturen. Derfor er det naturligt at tanker og følelser får luft undervejs, mens dine spændinger gradvist giver sig.

Vi går i dybden med muskelinfiltrationer og finder balancen. Jeg har god erfaring med at afhjælpe spændingshovedpine og spændinger i skuldre, nakke og kæber.

Mennesker der er særligt sensitive, stressede, deprimerede eller på anden måde udfordret af livet synes i høj grad at have glæde af denne behandlingsform.

Pris: 600 kr. (60 min), 400 kr. (45 min), 300 kr. (30 min)

Stress release

Kendetegnet ved stress er højt alarmberedskab. Måske oplever du sitren og uro i kroppen. Eller du har svært ved at sove, hukommelsen og koncentrationen svigter og du mister dit gode humør.

Med blide, dybdegående teknikker får kroppen mulighed for at restituere. Du opnår en tilstand af dyb afspænding, der standser tankestrømmen og nedsætter stressniveauet i kroppen.

Sideløbende hermed bliver du bevidst om, hvad der stresser dig, og måske kan vi finde mere hensigtsmæssige metoder til at håndtere dine udfordringer.

Typisk efter et par behandlinger begynder kroppen at genkalde sig, hvad det vil sige at være i ro og balance. Søvnen bliver bedre, hukommelsen skarpere og glæden større. Du kan læse mere om fysiologien bag stress på www.ingoodhands.dk, hvor du også kan bestille tid til behandling.

Pris: 600 kr. (60 min)