Jeg startede min yogapraksis under min studietid England efter at have praktiseret meditation i mange år. Jeg har altid interesseret mig for dans og bevægelse og brugte det meste af min tid på klassisk musik da jeg var yngre. Da jeg så mødte yogaen fandt jeg endelig muligheden for at kombinere min meditationspraksis og min kærlighed for bevægelse.   

Yoga har hjulpet mig til at skabe  mere plads i min krop og til at se verden mere klart. Har gennem min praksis fundet ro og en masse personlig udvikling til gavn både i og udenfor yoga salen.

Min undervisning

Jeg elsker når jeg kan hjælpe mine elver til at finde den indre og ydre balance mellem blødhed og intensitet, til at give slip og til at skabe plads i deres krop. For mig som underviser er der ikke noget, der føles bedre, end når jeg guider mine elever ind i en dyb, afslappende shavasana som afslutning på mine klasser. 

Mine dynamiske vinyasa klasser er udtryksfulde og jeg oplever ofte at mine elever finder bedre kontakt til sig selv igennem den meditative bevægelse. Det handler om at forbinde krop og sind, når jeg opmærksomt og respektfuldt udfordrer mine elevers styrke og fleksibilitet til tonerne af moderne og classic musik.  Mine Hatha klasser foregår i et langsommere tempo. Med detaljerede instruktioner, variationer og modifikationer får du mulighed for at prøve nye bevægelser og udtryk i stillingerne. Jeg bryder stillingerne ned i detaljer og gør klasserne tilgængelige for alle elever - begynder såvel som dem, der gerne vil udvikle deres praksis og udvide deres kropsbevidsthed endnu mere. 

Profile

Fayes rødder går tilbage til Manchester (UK) og Singapore. Hun har en uddanelse inden for Menswear Design and Business, og for nyligt sagde hun sit designer job i London op for at flytte til København, hvor hun nu vil dele sin kærlighed til Yoga. Faye har en 200-timers teacher training bag sig. 

Kontakt

Du kan kontakte Faye på wilderyoga@gmail.com og du finder hende på Facebooksiden Wildest Yoga

Fayes klasser på skemaet