Yoga er for mig den fedeste kombination af blødt og hårdt - krop og sind - åndedræt og flow - sjov/ballade og seriøsitet. Jeg prøvede yoga for første gang da jeg var 16 år, og blev med det samme vildt forelsket. Det var den sjoveste og vildeste oplevelse, jeg nogensinde havde haft, og jeg var vildt imponeret over de stillinger, som underviseren kunne vikle sig ind i. Jeg har altid været hypermobil og ikke særligt stærk, og yogaen har hjulpet mig til at opbygge den styrke, jeg har brug for, for ikke at overbelaste mine led.

Min undervisning

Jeg er uddannet i hatha, vinyasa og asthanga yoga, og jeg elsker at blande og mixe stillinger og stilarter - lave sjove og spændende sekvenser og samtidigt fokusere på god alignment, så der bliver praktiseret yoga på en sund og god måde.

Den muskulære aktivitet er fundamentet for min undervisning - så på mine klasser, får du ofte sved på panden. Når kroppen er arbejdet godt igennem, bliver det ofte lettere og naturligt for kroppen at finde ro og dybde, så det kan blive helt stille i sindet. Her er vejrtrækningen et vigtigt redskab. Sang og musik er en stor del af mit liv, og jeg elsker at guide mine elever igennem yogastillingerne ved hjælp af min stemme. Og så kan jeg godt finde på at blande lidt sang ind i undervisningen på mine klasser,  og shavasana bliver ofte sluttet af med en syngeskål og en sang.

Profil

Cipa er uddannet sanger fra MGK, en Jazz skole i Sverige og har en bachelor i musikvidenskab. Og så har hun en specialiseret uddannelse i at rehabilitere tale- og sangstemmer. Ved siden af arbejdet som yogalærer, underviser hun i sang på en aftenskole, privat og på en musicalskole for børn. Cipa er netop vendt hjem fra Indien og et 300 timers teacher training kursus. Hun har forinden taget Hamsa Yoga Studios 200 timers teacher training, og du finder hende også på skemaet i deres yogacenter på Nørrebro.    

Contact

Skriv til Cipa på sarahcipa@hotmail.com

Classes